Klankheling en Reiki

Geluid van het hert

Geluid van het hert

Steeds weer vragen mensen me: “wat doe je toch met die drum?”

Zodra ik er op sla en de eerste toon aan klank maak, verandert er iets. De trilling van een drum raakt iedere keer weer. Vanbinnen ontstaat een klank. Het is precies die trilling die vanbinnen resoneert, open maakt. Geregeld levert het ontroering bij de ander. Te kunnen rusten in die klank kan heel heilzaam zijn. Datzelfde geldt voor klinken op het lichaam. De energie kan weer doorstromen wanneer de klank resoneert met de trilling in het lichaam.

Ik bied dit aan in settings waar rust gewenst is. Dat kan voorafgaand aan een meditatie zijn, na een workshop of op verzoek individueel of in een groep.

reikitafel4

Sinds 2006 doe ik aan Reiki (Reiki I en II volgens Usui deed ik bij Carla Groen in Leidschenveen, Reiki III volgde ik in Varanasi, India). Reiki is het doorgeven van energie via handen op of vlak boven het lichaam. De werking ervan is vaak voelbaar via warmte of koude, maar hoeft niet altijd waargenomen te worden. Het bevordert een gezonde doorstroming, helpt pijn verlichten, bevordert genezing en stimuleert het vrijkomen van afvalstoffen en afvoeren hiervan. Daarom is het raadzaam altijd water te drinken na een behandeling om bijvoorbeeld hoofdpijn te voorkomen. Een Reiki behandeling vervangt geen medische zorg; raadpleeg bij medische klachten een arts.

Een behandeling is op afspraak en duurt doorgaans 45min tot een uur en kost € 48,-.

Voor meer informatie of aanvragen, neem contact op.